اگر اهل استفاده از سسهای مختلف هستید به احتمال زیاد طعم سس هزارجزیره را هم چشیدهاید. اصالت این سس خوشمزه که در انواع سالاد و ساندویچ تا انواع فستفود استفادهمیشود به آمریکا برمیگردد و ترکیبی از سس کچاپ، خردل و مایونز با خیارشور و ماست تهیهمیشود. وقتی این سس را در خانه درستکنید نمک، ترشی و تندی آن دست خودتان است. در ادامه طرز تهیه این سس را که خیلی راحت است، آوردهایم.
مواد لازم سس هزارجزیره:
سس کچاپ: 2قاشق غذاخوری
سس خردل: 2قاشق غذاخوری
سس مایونز: نصف لیوان
خیارشور: 2عدد کوچک
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
ماست چکیده یا خامه ترش: 3قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
ادویههای سس هزار جزیره:
پودر جعفری یا آویشن: یک قاشق مرباخوری
ادویه کاری: نصف قاشق مرباخوری
پاپریکا: یک قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه :
خیارشور را به صورت نگینی خیلی ریز خردکنید و آبش را بگیرید. در ادامه پیاز و سیر را به صورت ریز رندهکنید و با خیارشور مخلوطکنید. در صورتی که میکسر دارید میتوانید به جای رنده و ریزکردن همه مواد خردشدنی را در میکسر ریزکنید.
حالا وقت اضافهکردن سس مایونز، ماست، سس کچاپ، سرکه سفید و ادویههای مخصوص است. مواد را با هم خوب مخلوطکنید تا سس یکدست و یکنواخت شود. سس هزارجزیره آماده است.
آن را برای 3ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها در هم ترکیبشوند و بعد از هربار استفاده آن را در ظرف مخصوص سس در یخچال نگهداری کنید.
انتهای پیام/