loader image

طرز تهیه سس قارچ خانگی خوشمزه

طرز تهیه سس قارچ خانگی خوشمزه

به نقل از گزارش آخرین خبر حتماً در رستوران‌ها دیده‌اید که همراه  با سیب‌زمینی، قارچ سوخاری، در مواردی فیله سوخاری و حتی گاهی استیک مرغ و… نوعی سُس قارچ استفاده می‌شود# که خوشمزه است و طعم خوب یک غذا را تکمیل می‌کند. تهیه این سس قارچ چندان سخت نیست و در منزل می‌توانید آن‌را درست کنید و لذت ببرید.

   چی لازم داریم؟
حدود 400 گرم قارچ، 25 گرم کره، خامه 350 گرم، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن، پنیر پارمزان هم بنا به سلیقه‌تان.
    چی‌کار کنیم؟
1) قارچ‌ها را ضخیم‌تر از حد معمول برش بزنید.
2) در این فاصله تابه را داغ کنید تا بعد از داغ شدن، قارچ‌ها را با حرارت زیاد  سرخ کنید به طوری که آب نیندازند.

3) بعد از کمی سرخ شدن قارچ‌ها نوبت اضافه کردن کره است.
4) در مرحله بعد ادویه‌ها را به‌جز آویشن اضافه کنید.
5) نوبت به خامه رسید، اما قبل از اضافه کردنش حرارت تابه را کم کنید و خامه را که اضافه کردید خوب هم بزنید. خامه که کمی قل  زد نوبت مرحله بعد است.
6) در مرحله آخر پنیر پارمزان و آویشن را اضافه کنید.  فراموش نکنید این سس خوشمزه به‌خاطر پنیر و خامه و… چندان برای سلامتی شما مفید نیست پس در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

preload imagepreload image